Over ons

Het Toon Hermans Huis Noord-Limburg is een professionele organisatie voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden die behoefte hebben aan zorg. Onze zorg focust zich op de kwaliteit van leven. Wat kwaliteit van leven inhoudt, kan voor ieder persoon en op elk moment verschillen. De een heeft behoefte aan ontspanning en afleiding, de ander is op zoek naar antwoorden op vragen rondom zingeving.

Wij leveren zorg gebaseerd op de methodiek van ‘Positieve Gezondheid’. Hier is niet de ziekte of beperking het uitgangspunt, maar datgene wat mensen wel nog kunnen en hoe zij dat kunnen versterken. Wij willen cliënten en hun naasten helpen bij het vinden en ontwikkelen van hun eigen kracht – het zodanig omgaan met kanker en de gevolgen ervan, zowel lichamelijk, psychisch en sociaal, dat de aandoening optimaal wordt ingepast in het leven. Insteek hierbij is: ondersteunend waar dat kan, specialistische (psychologische) zorg waar nodig.

De zorg kan zowel individueel als groepsgericht worden aangeboden en zowel thuis als vanuit een ontmoetingscentrum.

Toon Hermans Huis brochure

Download onze brochure.

In onze brochure vindt je alle informatie over het het Toon Hermans Huis Noord-Limburg

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees hieronder ervaringen van onze medewerkers

Een fijne werkplek, waarin ik echt iets kan betekenen voor de maatschappij en het belangrijkste: voor de cliënten en hun naasten.

Hans

Bij het Toon Hermans Huis Noord-Limburg draagt iedereen zijn of haar steentje bij in een collegiale en informele sfeer.

Merel

Bijzonder om werk te mogen doen, waarin je het verschil maakt. Dankbaar en zinvol.

Hennie

Wij werken samen met: