Dit doen we samen

De vrijwillige medewerkers van het Toon Hermans Huis Noord-Limburg komen bij mensen thuis of geven ondersteuning op locatie. Zo kunnen wij onze cliënten op een laagdrempelige manier, één op één, in hun vertrouwde omgeving, de ondersteuning bieden die zij nodig hebben.

Als vrijwillige medewerker beteken je niet alleen iets voor onze cliënten, maar ook voor jezelf; geluk is het enige dat zich verdubbeld, wanneer je het deelt. Behalve dat je het verschil maakt voor onze cliënten, geeft het jezelf ook nieuwe inzichten, kansen, ideeën en energie.

Als Toon Hermans Huis voelen wij ook een grote verantwoordelijkheid richting onze vrijwillige medewerkers. Bijscholingen zorgen ervoor dat wij onze werkzaamheden naar behoren kunnen blijven uitvoeren. We bieden je werk in een informele en collegiale sfeer en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via intervisie, verdiepende trainingen en teambuildingsdagen. Dit doen we samen – Draag jouw steentje bij en word vrijwillige medewerker!

Download onze brochure.

In onze brochure vindt je alle informatie over het het Toon Hermans Huis Noord-Limburg

Lees hieronder ervaringen van onze vrijwillige medewerkers

Bij het Toon Hermans Huis Noord-Limburg draagt iedereen zijn of haar steentje bij in een collegiale en informele sfeer.

Merel

Een fijne werkplek, waarin ik echt iets kan betekenen voor de maatschappij en het belangrijkste: voor de cliënten en hun naasten.

Hans

Bijzonder om werk te mogen doen, waarin je het verschil maakt. Dankbaar en zinvol.

Hennie

Wij werken samen met: